Bezorgen

Kidswinkelonline verstuurt al haar pakketten via PostNL. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze via PostNL bezorgt op het door u aangegeven afleveradres. Wij verzenden bestellingen (waarvan producten op voorraad zijn) van maandag t/m vrijdag binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Bij producten waarvoor een andere levertijd geldt staat het aangegeven bij het desbetreffende artikel.

Bestellingen gedaan in het weekend worden uiterlijk op woensdag verstuurd. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen verzonden.

PostNL bezorgt over het algemeen binnen één werkdag na verzending. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL. 

Kidswinkelonline verzend uw bestelling via PostNL. De postbode biedt het pakket twee keer aan op het door u aangegeven afleveradres. Wanneer uw pakket bij de tweede keer niet kan worden afgeleverd ontvangt u een briefje met daarop waar u het pakket af kunt halen. Dit is bij PostNL bij het dichtstbijzijnde postkantoor of bij uw buren. U hoeft dus niet thuis te zijn om uw pakket te ontvangen. 

Verzendkosten
Wij verzenden uw bestelling met zowel pakket als brievenbuspost. Voor artikelen welke door de brievenbus passen betaalt u standaard € 2.95 verzendkosten. Pakketpost versturen wij voor € 4.95 voor Nederland en € 5.95 voor Belgie.

Bij bestellingen binnen NL vanaf € 50,- betaalt u geen verzendkosten.(Gratis verzending BE vanaf €65,-)

Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat kidswinkelonline.nl uw betaling ontvangen heeft. Er kan verschil zitten tussen het bijboeken op onze rekening en het afboeken op uw rekening. Dit kan enige dagen duren.